Spor46.com
Spor46.com
Kahramanmaraş Amatör

Türkoğlu Gençlerbirliğispor, Kurtuluş 1920 Spor'u 6-1 Yendi!

1. Amatör Lig A Grubu'nun 9. haftasında Türkoğlu Gençlerbirliğispor, Kurtuluş 1920 Spor’u 6-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Fahri Akkaya ve Yusuf Çam ikişer golle yıldızlaşırken, Ersin Koçak ve Sinan Ardıç birer golle skora katkı sağladı.

Türkoğlu Gençlerbirliğispor, Kurtuluş 1920 Spor'u 6-1 Yendi!
Paylaş:

Türkoğlu Gençlerbirliğispor Gol Yağdırdı
Amatör Lig A Grubu’nun 9. haftasında Türkoğlu Gençlerbirliğispor, evinde Kurtuluş 1920 Spor’u ağırladı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen ev sahibi ekip, rakibini tam 6-0’lık farklı bir skorla mağlup etti.

Fahri ve Yusuf'tan Çifte Goller
Türkoğlu Gençlerbirliğispor’un gollerini Fahri Akkaya (2), Yusuf Çam (2), Ersin Koçak (1) ve Sinan Ardıç (1) kaydetti. Fahri Akkaya ve Yusuf Çam, attıkları ikişer golle takımın hücum hattındaki başarısında önemli rol oynadı.

Kurtuluş 1920 Spor Direnemedi
Rakibine karşı koymakta zorlanan Kurtuluş 1920 Spor, Türkoğlu ekibinin hızlı hücumlarına ve etkili oyununa cevap veremedi. Mücadelede savunmada yapılan hatalar ve rakibin etkili pas organizasyonları mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi.

Bu sonuçla birlikte Türkoğlu Gençlerbirliğispor, ligdeki iddiasını sürdürerek üst sıralara tırmanışını devam ettirdi. Kurtuluş 1920 Spor ise puan kaybı yaşayarak alt sıralarda kalmaya devam etti.

 

Bu haber Spor46.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Kahramanmaraş Amatör Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.