Galatasaray Spor Kulübü, Kahramanmaraş’taki sosyal hizmetler yurdundan gelen çocukları ve kulübün sağladığı konteyner kentte yaşayan çocuklar ile ailelerini, Eyüpspor maçı öncesinde İstanbul’daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta konuk etti. Kulübün sosyal sorumluluk projelerinden biri olan bu anlamlı etkinlik, kahramanmaraşlı çocuklar için unutulmaz bir gün yaşattı.

Kahramanmaraşlı Çocuklar İçin Özel Bir Gün

Etkinlik kapsamında, Novotel İstanbul Bomonti misafirlerin konaklamasına katkı sağlarken, kahramanmaraşlı misafirler, stadyum müzesini gezip Galatasaray’ın kupalarını yakından görme şansı buldu. Ayrıca, Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Dursun Aydın Özbek ve İkinci Başkan Metin Öztürk Çocuklarla Bir Araya Geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve İkinci Başkan Metin Öztürk, etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilenerek onlara moral ve destek mesajlarını ilettiler. Çocuklar, maç seremonisine katılarak büyük bir heyecan yaşadılar.

Maç Seremonisinde Unutulmaz Anlar

Etkinliğin en duygusal anı ise çocukların Eyüpspor maçı seremonisinde yer alması oldu. Çocuklar ve aileleri, maçın heyecanını RAMS Park’ta yerinde izleme fırsatı buldu. Maç öncesinde yapılan anonsla tribünlerde duygusal anlar yaşandı. Oyuncular, “Bu destek hiç bitmeyecek! 6 Şubat 2023” yazılı pankartla sahaya çıkarak, “Her zaman, her yerde sizin yanınızdayız. Galatasaray’ın yuvasına hoş geldiniz!” sözleriyle destek mesajlarını iletti.

Sosyal Medyada Paylaşılan Anlamlı Mesaj

Galatasaray, etkinliğe dair görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Kahramanmaraş’taki konteyner kentimizden gelen minik misafirlerimizi RAMS Park’ta ağırladık. Evlatlarımızı misafir eden Novotel İstanbul Bomonti’ye teşekkürlerimizle.” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı organizasyon, Galatasaray’ın sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.