Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, 2,5 yıldır sürdürdüğü ve üst üste yaşadığı 2 şampiyonluk sonrası görevini bıraktığını açıkladı. Önceki gün Faturavizyon Genel Merkezinde yapılan toplantıda görevini bırakma kararı alan Başkan Kolat, İstanbul’da ki şirketlerinin aşırı iş yoğunluğundan dolayı görevini bırakma kararı aldı.
3. Ligde kapanmak üzereyken aldığı Kahramanmaraşspor’u sadece iki yılda PTT 1. Lige kadar çıkarak büyük bir başarıya imza atan iş adamı ve Kahramanmaraşspor A.Ş. Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, Başkanlık görevini bıraktı.
Taraftar Gazetesi ve Spor46.com ekibi olarak Sayın Ferudun Kolat’a son iki yılda yaşattığı eşsiz başarı ve mutluluktan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.
